Θα κυκλοφορήσει τελικά το Mighty No. 9

Αφότου έφυγε από την Capcom, ο συνδημιουργός του Mega Man, Keiji Inafune, η ομάδα ανάπτυξης Comcept ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε έναν πνευματικό διάδοχο του Mega Man γνωστό και ως Mighty No. 9.

Είχε περάσει ένας χρόνος από όταν η καμπάνια στο Kickstarter για το συγκεκριμένο action-platformer τίτλο έκλεισε με επιτυχία αλλά δεν υπήρχαν νέα για το πότε τελικά θα γίνει η κυκλοφορία του. Τον περασμένο Ιανουάριο, το Mighty No. 9 γνώρισε και τρίτη αναβολή και πολλοί πίστεψαν πως τελικά θα ακυρωθεί το project.

mbeeugnwnom6f0hctfp1

Έπειτα λοιπόν από τόσες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις για τους φίλους του τίτλου, ο κλώνος αυτός του Mega Man θα γίνει διαθέσιμος στις 21 Ιουνίου. Ο Designer Keiji Inafune, μας γνωστοποίησε τα ευχάριστα αυτά νέα σε δήλωση που έκανε πρόσφατα. Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για 3DS και PS Vita.

Αξίζει να σημειωθεί πως ζήτησε και συγνώμη για τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις του παιχνιδιού αλλά το θέμα είναι αυτή την φορά να δούμε αν όσα λέει είναι αλήθεια ή θα υπάρξει και τετάρτη καθυστέρηση.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Έρχεται η Halo: Master Chief Collection και στα PC;