Θα είναι το Motorola Z4 το δυναμικό ξεκίνημα για την επιστροφή των Moto Mods;

Το κινητό τηλέφωνο Motorola Z4 της Motorola έχει διαρρεύσει, αποτελώντας την πρώτη ένδειξη που έχουμε δει ότι η πρωτοβουλία Moto Mod μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή.

Η κυκλοφορία των νέων Moto Mods έχει επιβραδυνθεί τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο πολύ ώστε να είναι ασαφές το μέλλον της πρωτοβουλίας αυτής. Tο τελευταίο μεγάλο κύμα των νέων Mods ήρθε μαζί με το Moto Z2 Play το 2017. Το 2018 ακυρώθηκε ένα ελπιδοφόρο πληκτρολόγιο που αναπτύχθηκε από τρίτη εταιρεία. Σε μια συνέντευξη που δόθηκε την ίδια χρονιά, η Motorola επέμεινε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για νέα Mods.

Σύμφωνα με διαρροές, το νέο μοντέλο που θα βοηθήσει στην επιστροφή των Moto Mods το 2019 μπορεί να τροφοδοτείται με έναν επεξεργαστή Snapdragon 855. Το Moto Z4 και όπως απεικονίζεται και στη φωτογραφία παραπάνω, φαίνεται να έχει  notch, ενώ βλέπουμε  την έλλειψη ενός ορατού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά εικάζουμε πως θα υπάρχει. Η κάμερα που παρουσιάζεται στη διαρροή φημολογείται ότι είναι αισθητήρας Sony των 48 megapixel.

Αλλά εκτός από τo 5G Moto Mod, το οποίο ακόμα δουλεύουν και είναι συμβατό μόνο με το δίκτυο 5G, δεν βλέπουμε καμία ένδειξη ότι έρχεται ένα άλλο μεγάλο κύμα Mods.

Επομένως, είναι πιθανό ότι το σημείο προσάρτησης των Moto Mods μπορεί να υπάρχει απλώς για να κατευνάσει τους τωρινούς πελάτες με νέες πιο λειτουργικές λύσεις αντί να προσελκύσει νέους καταναλωτές.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Backward Compatibility και στο PS4 με παιχνίδια PS2 (;)