Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Θα έχει και τρίτο playable character το Marvel’s Spider-Man 2;

Ελπίζουμε να ισχύουν οι φήμες

Πολλοί από εμάς που παίξαμε τα δύο παιχνίδια Spider-Man της Insomniac περιμένουμε πως και πως την συνέχεια της ιστορίας. Γνωρίζουμε ήδη ότι στο επερχόμενο Marvel’s Spider-Man 2, θα μπορούμε να εναλλάσσουμε τον κεντρικό μας χαρακτήρα μεταξύ του Peter Parker και Miles Morales ανάλογα με την αποστολή που θα διεκπεραιώνουμε ανά πάσα στιγμή.

Για το παιχνίδι ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πιστεύουμε ότι θα φτάσει στα ράφια μέσα στο 2023. Μερικές φήμες έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του Internet από έναν άγνωστο leaker ο οποίος αναφέρει πως από e-mail της ίδιας της Insomniac, γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει και τρίτος playable χαρακτήρας στο παιχνίδι, χωρίς να είναι όμως διαθέσιμος για χρήση στο free roaming του παιχνιδιού. Αυτός ο χαρακτήρας φέρεται να έχει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που σκοτώνει ανθρώπους και χρησιμοποιεί καπνό, βλήματα και ένα είδος οργανικών ή τεχνητών πλοκαμιών.

Όπως όλα δείχνουν, ο αγαπημένος μας anti-hero του Spider-Man θα μπορέσει να γίνει playable character αν ισχύουν οι φήμες. Περισσότερα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως μέχρι να πιάσουμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Αναμονή και υπομονή μέχρι τότε.

Θα θέλατε ο Venom να γίνει τελικά playable character για της ανάγκες μερικών αποστολών; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!