Θα δούμε το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch;

O Phil Spencer θα το ήθελε πολύ... αλλά κρατιέται.

Μετά την σαρωτική πορεία που ακολουθεί η Microsoft με την συνδρομητική υπηρεσία του Game Pass, αλλά και γενικότερα με την παρουσίαση και τα πολλά υποσχόμενα λόγια για την επόμενη γενιά των κονσολών, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν θα δούμε ποτέ τον ογκόλιθο που ακούει στο όνομα Game Pass να καταφθάνει στο Nintendo Switch!

Η Microsoft έχει δώσει αρκετές φορές στο παρελθόν αποκλειστικούς της τίτλους στην διάσημη handheld κονσόλα της Nintendo, όπως τη σειρά Ori αλλά και το Cuphead, όπου και τα δύο σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Βάση αυτού αλλά και των σχολίων του Spencer στο Kotaku πως οι σχέσεις τους με την Nintendo είναι πολύ καλές, τότε φτάνουμε στο συμπέρασμα πως η Microsoft θα δεχόταν με χαρά να επεκταθεί σε εντελώς διαφορετικές κονσόλες, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Άραγε αυτό το σενάριο φαντάζει πιθανό; Ο Spencer φαίνεται να μην δίνει άλλη επέκταση στο ζήτημα, αλλά πετάει ένα διακριτικό “πράσινο” μπαλάκι στα χέρια της Nintendo, λέγοντας πως δεν θέλει να μιλάει και να κάνει εικασίες εκ μέρους άλλων.

Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
Ο συγγραφέας της σειράς The Witcher στο Netflix αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες