Θα δούμε νέο Ratchet & Clank σε αυτή τη γενιά κονσολών;

Ενώ δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο για τη σειρά Ratchet & Clank της Insomniac μετά το remake του πρώτου τίτλου στο PlayStation 4 το 2016,υπάρχει μια φήμη ότι ένας άλλος τίτλος Ratchet & Clank μπορεί να είναι σε εξέλιξη.
Ο Colin Moriarty, πρώην συντάκτης της IGN και συνιδρυτής του Kinda Funny podcast, στο επεισόδιο 59 του KnockBack αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό οι παίκτες να μην έχουν δει το τελευταίο ”δυναμικό ντουέτο”. Καθώς συζητούσα για διάφορα θέματα του PlayStation λοιπόν, ο Moriarty είπε για την εν λόγω σειρά, “Δεν έχετε δει το τελευταίο Ratchet & Clank στο PS4”.

Παρόλο που είναι υποθετικό σενάριο ο Moriarty μπορεί να έχει διασυνδέσεις στη Sony καθώς και τα studio ανάπτυξης της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Ratchet & Clank, της οποίας η επανακυκλοφορία στο PS4 έθεσε ένα ρεκόρ πωλήσεων. Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι ο Moriarty μπορεί να φέρει κάποιο βαθμό ακρίβειας. Σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα από το επίπεδο επίγνωσης που έχει ο Moriarty με τη Sony ή οποιαδήποτε studio της, η πιθανότητα ενός νέου τίτλου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως φήμη. Καμία πληροφορία δεν έρχεται απευθείας από τη Sony ή την Insomniac σε αυτό το σημείο.

Τι πιστεύετε για την σειρά; θα έχουμε ένα ακόμα τίτλο της στη γενιά που διανύουμε; περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Mass Effect Andromeda: Τόσο κακό για να κλείσει το στούντιο;