Τεράστιο tablet με οθόνη 18.4 ίντσες ετοιμάζει η Nokia

Ομολογουμένως είναι η χρονιά της Nokia φέτος που επέστρεψε στις αγορές (έστω και μέσω της HMD Global) και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας με όσα μας έχει δείξει μέχρι τώρα αλλά και όσα πρόκειται να δούμε στο μέλλον.
Ήδη, μετά το Nokia 6 αλλά και την ναυαρχίδα που ετοιμάζει με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, πρόκειται να δούμε και ένα τεράστιο tablet από την εταιρία με οθόνη 18.4 ιντσών! Το συγκεκριμένο tablet διέρρευσε μέσω του γνωστού GFXBench και μας δίνει μια πρώτη πολύ καλή “γεύση” για το τι να περιμένουμε.
Η τεράστια αυτή συσκευή πρόκειται να έχει ανάλυση οθόνης 2650×1440 pixels, επεξεργαστή τον πανίσχυρο Snapdragon 835 χρονισμένο στα 2.2GHz και μνήμη RAM 4GB. Η κάμερα του στο πίσω μέρος αλλά και η εμπρόσθια θα είναι στα 12MP με δυνατότητα εγγραφής 4Κ. Η εσωτερική μνήμη του θα είναι 64GB και θα κυκλοφορήσει με Android Nougat. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα του, το τεράστιο αυτό tablet δεν θα μπορούσε να αφήσει κάποιον παραπονεμένο αφού θα διαθέτει WiFi, Bluetooth, NFC, GPS αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με 4G δίκτυα.
Παρόλο που μέσω των Benchmarks πολλές φορές επιβεβαιώνονται οι νέες συσκευές, θα έπρεπε να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς ένα τέτοιο tablet θα είναι περίεργο να κυκλοφορήσει από την Nokia μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την “αναγέννηση” της.

nokia-tablet

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Διαρροή ημερομηνίας του Steam Summer Sale 2020