Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Τέλος εποχής για τα Nokia smartphones

Φτάσαμε, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος για τα smartphones της Nokia αφού η HMD Global, γνωστή και ως Human Mobile Devices ή Nokia Mobile, σταματάει την παραγωγή τους καθώς θα ξεκινήσει να πουλάει τις δικές της συσκευές χωρίς το brand της Nokia.

Τα νέα έρχονται απευθείας από την HMD που ανέβασε και ένα όμορφο teaser με τις ιδέες της για τις νέες συσκευές που ετοιμάζει. Στο βίντεο βλέπουμε smartphones, tablets και earbuds. Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Φινλανδική εταιρεία να παρουσιάζει το πρώτο της smartphone με το brand HMD στην MWC της Βαρκελώνης που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 με 29 Φεβρουαρίου.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον νέο που προκύπτει από αυτό το ολιγόλεπτο teaser είναι τα σχέδια της εταιρείας να φέρει οικονομικά, γρήγορα, ανθεκτικά νέα τηλέφωνα τα οποία θα έχουν τη λογική των “dumbphones” σε νέα, ευχάριστα και ανανεωμένα προϊόντα.

Στο επίσημο site της HMD αναφέρει ότι η η εταιρεία είναι οι “Κατασκευαστές των Nokia τηλεφώνων” οπότε ίσως δούμε νέα Nokia feature phones με πιο εξελιγμένες δυνατότητες.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!