Πιθανό tease για νέο Vampire: The Masquerade ARG

Σε έναν νέο παιχνίδι της σειράς Vampire: The Masquerade φαίνεται να εργάζεται η Paradox Interactive, όπως φαίνεται από την συγκεκριμένη σελίδα.

Όχι, δεν πατήσατε λάθος ούτε δώσαμε λάθος λινκ. Η συγκεκριμένη “dating-app” υλοποιήθηκε με την βοήθεια της Paradox Interactive (μπορείτε να κάνετε και log-in με τον σχετικό λογαριασμό) και δίνει αρκετά σημάδια, που μαρτυρούν τη σύνδεση με την Vampire: The Masquerade σειρά. Το πιο σημαντικό : ζητά τον τύπο αίματός σας, μεταξύ άλλων ερωτήσεων προσωπικότητας (περιγραφή εαυτού και επιλογή εικόνων που σας περιγράφουν πιο σωστά), όπως και τα ενδιαφέροντά σας. Υπάρχουν και κάποια quest που σας δίνουν XP και είναι πολύ πιθανό να δούμε επιπλέον προσθήκες στο μέλλον.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η White Wolf Publishing (που ανήκει Paradox Interactive) ανανέωσε το trademark “Vampire Bloodlines” τον Μάιο του 2016. Δεν φαίνονται πολύ τυχαίες τέτοιες κινήσεις, ενώ παράλληλα κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο (κοινό) καιρό τώρα περιμένει ένα νέο μέρος στη συγκεκριμένη RPG σειρά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Huawei G10: Οι τέσσερις κάμερες είναι το νέο trend