Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»
Uncharted
Uncharted

Τα Uncharted θα γίνουν Reboot και όχι από τη Naughty Dog (Φήμη)

Δυνατή η φήμη!

Μια νέα φήμη υποδηλώνει ότι Reboot των παιχνιδιών Uncharted βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η Sony ξεκινά να εργάζεται για την επόμενη σημαντική είσοδο στο franchise.

Το Uncharted είναι ένα από τα κορυφαία franchise της Sony σε όλες τις γενιές PS3 και PS4. Έλαβε τέσσερα παιχνίδια στο mainline, μια spin-off ιστορία με πρωταγωνίστρια την Chloe Frazer και έναν αποκλειστικό τίτλο για το PlayStation Vita, μεταξύ άλλων. Διάφορα παιχνίδια Uncharted έγιναν επίσης remaster για νεότερες κονσόλες, με το Uncharted: Legacy of Thieves Collection να φέρνει τα Uncharted 4 και Uncharted: The Lost Legacy σε PS5 και PC.

Το Uncharted 4: A Thief’s End ολοκληρώνεται λίγο αισιόδοξα μελαγχολικά, με τον πρωταγωνιστή Nathan Drake να αποσύρεται επίσημα από την κατά τα άλλα περιπετειώδη ζωή του. Κυκλοφόρησε το 2016, οπότε έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία βασική κυκλοφορία σε αυτό το franchise.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το The Leak και αναφέρθηκαν αργότερα από το Insider Gaming. Το Leak ισχυρίζεται ότι η Sony δεν θα κυκλοφορήσει ένα πέμπτο επεισόδιο στη σειρά Uncharted και αντ’ αυτού επέλεξε να την επανεκκινήσει. Έλαβε τις πληροφορίες από δύο ανεξάρτητες πηγές που αναφέρουν ότι η Sony αποφάσισε να επανεκκινήσει τη σειρά νωρίτερα το 2022 και έκτοτε την έχει δώσει σε έναν άγνωστο για την ώρα σε μας developer, με την Naughty Dog να βοηθά στα αρχικά στάδια. Οι πηγές δεν μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το έργο.

Αν και φαίνεται πιθανό το σενάριο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις φήμες και τι παίρνουμε ως δεδομένο. Παρόλα αυτά θα το παρακολουθούμε στενά το ζήτημα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!