Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
The Game Awards 2023
The Game Awards 2023

Τα The Game Awards χάνουν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό

Για πρώτη φορά

Τα The Game Awards 2023 είναι προ των πυλών καθώς αναμένονται στις 7 Δεκεμβρίου αλλά φέτος για πρώτη φορά θα είναι διαφορετικά αφού χάνουν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό τους.

Συγκεκριμένα όλοι θα έχετε ακούσει πριν από κάποια μεγάλη ανακοίνωση τις λέξεις World Premiere από την εμβληματική φωνή του καλλιτέχνη που έχει κάει την εγγραφή. Σύμφωνα όμως με τον οικοδεσπότη Geoff Keighley, δεν θα το ακούσετε αυτή τη φορά μιας και ο διοργανωτής προσπάθησε να ενοποιήσει όλες τις ανακοινώσεις του φέτος. Με άλλα λόγια, θέλει οι ανακοινώσεις και τα trailers να παίζουν δίπλα-δίπλα διατηρώντας το ρυθμό της ροής του σόου σε ένα καλό επίπεδο και να αποφύγει… την κοιλιά.

Αυτό βέβαια μπορεί να υπονοεί ότι ενδεχομένως να υπάρχουν λιγότερες φανταχτερές στιγμές και αποκλειστικότητες αλλά ο Keighley επιμένει ότι δεν συμβαίνει αυτό και ότι οι ανακοινώσεις και το περιεχόμενο είναι σχεδόν αντίστοιχο με το περσινό σόου.

Όσον αφορά τη διάρκεια, ο Keighley είπε ότι προσπάθησε να συμπυκνώσει την παράσταση πέρυσι αλλά η επική ομιλία του Kratos στο God of War Ragnarok, Chris Judge, κατέληξε… διάλεξη. Για φέτος θεωρεί ότι θα είναι πιο σύντομο του event, έστω και λίγο.

Θα θέλατε να δούμε μαζί το show μέσα από το κανάλι μας στο YouTube ζωντανά όπως συνηθίζουμε; Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το φετινό GOTY (δείτε τις υποψηφιότητες) και ποιες εκπλήξεις θα δούμε; Γράψτε την άποψή σας κάτω στα σχόλια.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!