Τα Rambo, Stranger Things και Danny Trejo έρχονται στο Far Cry 6 και όχι μόνο

Στο μετά-το-λανσάρισμα περιεχόμενο

Η Ubisoft αποκάλυψε τα σχέδια της για το μετά-το-λανσάρισμα περιεχόμενο του Far Cry 6. Εκτός από το Season Pass, το οποίο περιλαμβάνει τρία επεισόδια DLC όπου οι παίκτες θα μπούνε στο ρόλο των θρυλικών κακοποιών του Far Cry, το Far Cry 6 αποκάλυψε θα διαθέτει μία σταθερή ροή φρέσκου περιεχομένου στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του στις 7 Οκτώβριος, 2021

Με το Season Pass, οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο των πιο διαβόητων κακών της σειράς: Vaas Montenegro, Pagan Min και Joseph Seed – που υποδύονται οι αρχικοί ηθοποιοί. Κατά τη διάρκεια τριών κυκλοφοριών DLC, οι παίκτες θα ενσαρκώσουν από έναν διαφορετικό κακό σε μια ολοκαίνουργια εμπειρία “die and retry” εμπνευσμένη από το είδος roguelite. Ξεκινώντας με τίποτα περισσότερο από ένα πιστόλι για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, οι παίκτες θα πρέπει να βρουν νέα όπλα και να ξεκλειδώσουν power-ups για να γίνουν ισχυρότεροι και να προχωρήσουν. Συνδυάζοντας έντονη δράση και αφήγηση, κάθε DLC θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το παρελθόν κάθε κακού, τους προσωπικούς δαίμονες και τα κίνητρα.

Το Far Cry 6 Season Pass περιλαμβάνεται με τις εκδόσεις Far Cry 6 Gold, Ultimate και Collector Editions και είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά. Το Season Pass περιλαμβάνει:

Three DLC episodes, playable solo or co-op with a friend – even if they do not own the Season Pass.

 • Episode 1: “Vaas: Insanity” planned for release in November 2021.
 • Episode 2: “Pagan: Control” planned for release in January 2022.
 • Episode 3: “Joseph: Collapse” planned for release in March 2022.

Επίσης, οι κάτοχοι του Season Pass θα λάβουν το Far Cry 3 Blood Dragon Σε Windows PC που κυκλοφόρησε το 2013, ενώ οι παίκτες σε κονσόλες και Stadia θα λάβουν το Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition.

The Blood Dragon Set, which includes seven items usable in the Far Cry 6 main game:

 • One outfit: Blood Dragon Gear Set
 • Two weapons: AJM9 and Kobracon
 • One vehicle: Omega Enforcer
 • One weapon charm: KillStar
 • One Fang for Hire: K-9000
 • One vehicle Chibi: Blood Dragon Chibi

Επιπλέον, ο αγώνας για την  απελευθέρωση της Yara θα συνεχιστεί με την προσθήκη κανονικού, δωρεάν περιεχομένου, που θα επεκταθεί στο σύμπαν του Far Cry 6 μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αυτό το ισχυρό μείγμα περιεχομένου μπορεί να παιχτεί σόλο ή σε συνεργασία με δύο παίκτες:

 • Weekly insurgencies: Every week starting from launch – and available after the completion of the main campaign – partisans of Antón Castillo will rise across the island of Yara and pose new threats for players to eliminate. Players will need to track them down and upon completion, they can also earn some new gear updates.
 • 6 Special Operations: Taking place in unique new areas in the world, these operations will introduce new gameplay mechanics as players must snatch highly unstable chemical weapons from Antón’s arms dealers and get to the extraction point before it overheats. First two locations – Mesozoico and Maceo – will be available at launch and other 4 maps will be upcoming additionally.
 • 3 crossover missions featuring guest stars and beloved brands – Danny Trejo®, Rambo and Stranger ThingsTM.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα, καθώς η ομάδα ανάπτυξης του Far Cry 6 έχει δεσμευτεί να αναπτύξει και να βελτιώσει την βασική εμπειρία με νέο περιεχόμενο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Το Far Cry 6 αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου για PS5, PS4. Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia, Amazon Luna και Windows PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!