Τα πρώτα renders του Xbox Series X έρχονται με αποκαλύψεις των ports

Χθες, η AMD έκανε πολύ θόρυβο στην βιομηχανία με το κεντρικό θέμα της στο CES. Μεταξύ των νέων επεξεργαστών και άλλων ανακοινώσεων που έκανε, η εταιρεία παρουσίασε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας που φαινόταν να δείχνει το πίσω μέρος του νέου Xbox Series X. 

Αλλά υπήρχε ένα σημαντικό πρόβλημα, κάποιος στην AMD αγόρασε ένα render από το TurboSquid και δεν ήταν ακριβής το τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί με την κονσόλα επόμενης γενιάς. Η AMD χτίζει την CPU / GPU για το next gen Xbox, οπότε όταν αναδείξει το hardware του ελπίζουμε οι φήμες να βγουν αληθινές. 

Το πρόβλημα είναι τώρα ότι το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με πληροφορίες που παρουσιάζουν το επερχόμενο Xbox ως προς τα renders τα οποία μας παρουσιάζουν μεγάλη πληθώρα από ports. 

Οι τελευταίες φήμες και οι πιο έμπιστες λοιπόν θέλουν το Xbox να έρχεται στο πίσω μέρος του με δύο θύρες USB-A (της σειράς SuperSpeed), ethernet, μία θύρα HDMI, οπτικό ήχο και μια σύνδεση ρεύματος. Υπάρχει επίσης μια άλλη θύρα στο πίσω μέρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εντοπισμό σφαλμάτων, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία για τη φύση της λειτουργικότητάς της. Επίσης, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν και ανοίγματα για εισαγωγή αέρα. όλες οι θύρες βρίσκονται στο κάτω μισό του υλικού. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει επίσης μια θύρα USB-A στο μπροστινό μέρος της κονσόλας, αλλά για τώρα, φαίνεται ότι η Microsoft κολλάει με την παλαιότερη θύρα USB.

Μακάρι η Microsoft να χρησιμοποιήσει και μια θύρα τύπου USB TYPE-C μιας και εκεί φαίνεται να πηγαίνει η αγορά.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο Xbox Series X. Περιμένουμε τα σχόλιά σας. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!