Τα press renders των Galaxy Note10 και Note10+ διέρρευσαν και αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία

Όπως είναι λογικό, όσο πλησιάζουμε στην 7η Αυγούστου όπου θα δούμε σε ειδικό event την παρουσίαση των κορυφαίων Galaxy Note10 και Note10+, τόσο θα σκάνε συνεχώς νέες διαρροές και πληροφορίες για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Αυτήν τη φορά θα πάρουμε μία πολύ γερή δόση του πώς θα μοιάζουν εξωτερικά οι συσκευές αφού τα επίσημα renders των Note10 και Note10+ διέρρευσαν!

Μάλιστα τα βλέπουμε σε δύο χρώματα, το μαύρο και το εντυπωσιακό ιριδίζον ασημένιο χρώμα στα πρότυπα του P30 Pro. Το συγκεκριμένο χρώμα θα συνοδεύεται από μπλε S-Pen.

Οι προηγούμενες φήμες επιβεβαιώνονται βάσει των όσων βλέπουμε, δηλαδή την μονή μπροστινή κάμερα στο κέντρο της οθόνης μέσα σε τρύπα, τα μικρότερα bezels σε σχέση με το Note9 αλλά και την νέα θέση των πίσω καμερών οι οποίες πλέον τοποθετούνται κάθετα στην μία πλευρά και όχι στη μέση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μιλάμε για τρεις κάμερες στο Note10 ενώ στο Note10+ θα προστεθεί και ένας ToF σένσορας. Αυτό που δεν μπορούμε να διακρίνουμε είναι αν θα υπάρχει υποδοχή για ακουστικά ή αν, τελικά, η Samsung την αφαίρεσε από την ναυαρχίδα της.

Ερωτήματα γεννούν τα κουμπιά που έχουν τοποθετηθεί αριστερά της συσκευής. Τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης υπάρχουν αλλά από κάτω βρίσκεται άλλο ένα κουμπί που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι της Bixby ή το power button. Το ίδιο περίεργο θα μας φαινόταν αν αφερούσε τελείως είτε το ένα είτε το άλλο.

Φυσικά, δεν υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αφού ήδη χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία στα S10 και S10+.

Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες και εικασίες, το Galaxy Note10 θα έχει οθόνη 6,3 ιντσών ενώ το Note10+ θα έρχεται με οθόνη 6,7 ιντσών. Και τα δύο θα έχουν έκδοση 5G. Περισσότερα σε λιγότερο από έναν μήνα.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Mortal Kombat 11