Τα παιχνίδια του Game Pass για τον Οκτώβριο

Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του πρώτου γύρου για το Game Pass Οκτωβρίου. Πάμε να τα δούμε.

  • Totally Accurate Battle Simulator (Cloud, Console και PC) 5/10/2021

Από τη early access μορφή του που λανσαρίστηκε με το Game Preview, το έχω σταμπάρει. Ένας πάρα πολύ ενδιαφέρον τίτλος στον οποίο προσομοιώνεις μάχες με διάφορους στρατούς (μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου units) με ένα twist. Τα ragdoll physics είναι επίτηδες υπερευαίσθητα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να προβλέψεις πως θα πάει μια μάχη.

  • The Procession to Calvary (Cloud, Console, και PC) 07/10/2021

Αναφέρεται σαν Pythonesque puzzle adventure. Επειδή με δυσκόλεψε αρκετά η κατανόηση του όρου, Pythonesque = εμπνευσμένο από το χιούμορ των Monty Python. Το ενδιαφέρον του τίτλου είναι ότι τα γραφικά φέρνουν σε αναγενησιακό πίνακα (ναι ναι του Botticelli ^^ ).

  • Visage (Cloud, Console, και PC) 07/10/2021

First person survival horror, βγαίνουν με το κιλό πλέον, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω. Slow paced, atmospheric κλπ κλπ. Αν σας αρέσει το horror, παίξε το.

  • Back 4 Blood (Cloud, Console, and PC) 12/10/2021

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος των δημιουργών του Left 4 Dead έρχεται επιτέλους. Βαρύ shooting, πολύ δράση και μόνιμα στην τσίτα. Όσοι έχουν παίξει Left 4 Dead ξέρουν τι να περιμένουν, οι υπόλοιποι, αν είστε fan των shooters, είναι must. Αν όχι, πάλι αξίζει μια ματιά, μπορεί να σας τραβήξει το co-op στοιχείο.

  • Destiny 2: Beyond Light (PC) 12/10/2021

Expansion του Destiny 2, περισσότερο loot, νέοι χάρτες, αυτα.

  • Ring of Pain (Cloud, Console, και PC) 14/10/2021

Roguelike card crawler. Σαν το Darkest Dungeon, ενδιαφέρον φαίνεται αλλά συνεχίζω να προτιμώ το original.

  • The Riftbreaker (Cloud, PC, και Xbox Series X|S) 14/10/2021

Ένα πολύ ενδιαφέρον hack n slash που μαζέυει πολλά είδη σε ένα αρκετά καλό και πλούσιο gameplay. Base building, action, rpg και resource management είναι τα βασικά του στοιχεία. Σίγουρα αξίζει μια ματιά. Οι δημιουργοί θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά με τα γνωρίσματα του χαρακτήρα.

  • The Good Life (Cloud, Console, and PC) 15/10/2021

Debt payment RPG χαρακτηρίζεται σαν είδος από τους δημιουργούς του. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μια δημοσιογράφος που χρωστάει πολλά χρήματα, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο ενός φόνου στο “πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου”.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!