Τα μεγάλα αποκλειστικά παιχνίδια του Nintendo Switch για το 2021 (φήμη)

Και το Nintendo Switch Pro φαίνεται να μας πλησιάζει...

Το 2021 ξεκινάει με μια χαρούμενη νότα για τους οπαδούς της Nintendo, αφού οι φήμες για το Nintendo Switch Pro οργιάζουν, φέρνουν μαζί τους και την πιθανή κυκλοφορία 5 νέων (και όχι ) παιχνιδιών. Τα νέα μάς έρχονται από το Twitter και μάλιστα από τον χρήστη PH Brazil, ο οποίος είχε ξανά κάνει έγκυρες “προβλέψεις” για την Nintendo στο παρελθόν. Ανεβάζοντας λοιπόν δύο tweet με την περιγραφή “Χαρούμενο το 2021”  θα έλεγε κανείς πως ήταν αναμενόμενο να ξεσηκωθεί το κοινό.

Από τη λίστα δεν γινόταν να λείπει το The Legend of Zelda. Τον Νοέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το Hyrule Warriors: Age of Calamity, το οποίο παίρνει μέρος 100 χρόνια πριν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και “ρίχνει φως στο τούνελ” σε κάποια ερωτήματα που άφησε το παιχνίδι. Το franchise στις 21 Φεβρουαρίου κλείνει 35 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία και τι καλύτερο από το να γιορτάσεις μια επέτειο με ένα νέο παιχνίδι (όχι πάντα, μπορεί να χάσετε το ταίρι σας για μέρες έτσι); Τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έχει τίτλο Breath of the Wild 2 αλλά Breath of Evil.

Ίσως να είναι λίγο νωρίς για να ελπίζουμε σε μια νέα κυκλοφορία Splatoon, αλλά ξέρετε τι λένε, “η ελπίδα πεθαίνει τελευταία”. Δεδομένου ότι το Splatoon 2 δεν υποστηρίζεται πλέον από την εταιρεία, υπάρχουν πιθανότητες για την κυκλοφορία κάποιου DLC ή ακόμα και για Splatoon 3. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να μην αργήσει αυτή η μέρα, καθώς η Nintendo έχει δώσει διάρκεια ζωής στην κονσόλα της περίπου στα 7 χρόνια. Δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν καθυστερούσε την κυκλοφορία του μέχρι λίγο πριν αρχίσουν να πέφτουν οι πωλήσεις της κονσόλας, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία που έχει σημειώσει το τελευταίο παιχνίδι.

Οι περισσότεροι λογικά περιμένετε να ακούσετε για ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Metroid Prime 4, μιας και το παιχνίδι λίγο πριν ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του, οι δημιουργοί αποφάσισαν να τα γκρεμίσουν όλα και να το ξαναχτίσουν από την αρχή (ούτε το γεφύρι της Άρτας τέτοιο χάλι). Άλλοι βέβαια δεν έχουν την ίδια αισιοδοξία, μιας και πιστεύουν πως το παιχνίδι θα αργήσει μερικά χρόνια ακόμα.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Fire Emblem: 3 Houses το 2019 και την συχνή, θα έλεγε κανείς, κυκλοφορία νέων παιχνιδιών της σειράς (συνήθως κάθε 1 με 3 χρόνια), δεν αποκλείεται να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή ακόμα και ένα remake σε κάποιο από τα παιχνίδια της σειράς.

Τελευταίο στη λίστα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα λατρεμένα σε όλους Pokémon, με τις φήμες για ένα Pokémon Diamond/Pearl remake μέσα στη χρονιά, να γίνονται ολοένα και πιο έντονες, κάνοντας μας να γυρίσουμε στην αγαπημένη μας Gen 4. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα γίνει remake ή remaster του παιχνιδιού, μερικοί οπαδοί πιστεύουν μέχρι και σε ένα open-world Pokémon Diamond/Pearl.

Εσείς πιστεύετε πώς οι φήμες αληθεύουν; Και αν ναι, ποιο παιχνίδι θα τιμήσετε πρώτο; Περιμένουμε τα σχόλια σας από κάτω.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.