Τα iPhones του 2019 έρχονται με μεγαλύτερες μπαταρίες και το χαρακτηριστικό του reverse wireless charging

Όπως η Samsung που εφήρμοσε την τεχνολογία της ασύρματης αμφίδρομης φόρτισης που πρώτη έφερε η Huawei, έτσι και η Apple είναι πολύ πιθανόν όπως φαίνεται να υλοποιήσει αυτή τη τεχνολογία στις συσκευές που θα παρουσιάσει το 2019. Ο αναλυτής της TF Securities Ming-Chi Kuo υποστήριξε ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino θα υιοθετήσει αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

Η αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να τοποθετούν στην πλάτη των νέων iPhones συσκευές συμβατές με το Qi πρωτόκολλο και αυτές να φορτίζουν. Η ονομασία που μπορεί να πάρει το χαρακτηριστικό αυτό από την Apple είναι 2-way charging . Μπορεί όμως να παρουσιαστεί με τον όρο XI line ή κάτι παρεμφερές. Ο Kuo ισχυρίζεται ότι η Apple υιοθετεί αυτή την τεχνολογία για να συμβαδίσει  με τη νέα θήκη ασύρματης φόρτισης που είναι τώρα διαθέσιμη για τα AirPods του 2018 και 2019.

Για την επίτευξη αυτής της προσπάθειας, είναι προφανές πως θα χρησιμοποιηθούν μεγαλύτερες σε χωρητικότητα μπαταρίες αλλά και σε μέγεθος. Η αύξηση στο μέγεθος τους αλλά και στην χωρητικότητα τους σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση χωρίς να χάνουν μεγάλα ποσοστά από την αυτονομία της συσκευής τους.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Τα παιχνίδια που θα περιέχονται στο Uplay+