Τα Huawei Mate 20 ξεπέρασαν τα 10 εκ. αποστολές

Ο Executive Director και CEO της Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, ανέβασε στο Weibo ένα post για να μοιραστεί με τον κόσμο ένα σπουδαίο milestone που έφτασε η εταιρεία και συγκεκριμένα η σειρά Mate 20.

Τα Mate 20 smartphones ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια αποστολές παγκοσμίως! Αν αναλογιστούμε ότι έγιναν διαθέσιμα τον Νοέμβριο, τότε η επίτευξη αυτού του στόχου έγινε σε μόλις 5 μήνες. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Huawei δεν αποσαφήνισε αν στον συγκεκριμένο αριθμό συγκαταλέγονται και οι πωλήσεις του mid range Mate 20 lite που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Τα Mate 20 smartphones έφτασαν την επιτυχία της P20 οικογένειας η οποία άγγιξε τα ίδια νούμερα επίσης μέσα σε 5 μήνες από την κυκλοφορία της. Αν πάμε λίγο παλαιότερα θα δούμε ότι η σειρά Mate 10 κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκ. αποστολές μετά από 10 μήνες.

Ο Yu υποσχέθηκε ακόμα σπουδαιότερα πράγματα στο μέλλον κάνοντας ήδη πράξη τα λεγόμενα του με το πρώτο αναδιπλούμενο και 5G smartphone της Huawei, το Mate X, να ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα πριν λίγες εβδομάδες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

More Stories
PS4 Remote Play: Έρχεται και για PC αυτήν την Τετάρτη αλλά με κόστος