Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Tα Galaxy Watch, Gear S3 και Gear Sport λαμβάνουν το One UI

Aπό τη στιγμή που η Samsung ανακοίνωσε τα… βαριά της χαρτιά όσον αφορά στα smartphones της, ήρθε η ώρα να ασχοληθεί εκτενώς με το νέο One UI που άρχισε ήδη να δίνει στα wearables της.

Όσοι είστε κάτοχοι Samsung κινητών, γνωρίζετε ότι με την έκδοση Pie η Samsung έκανε ριζική αλλαγή στο User Interface των συσκευών της και το ίδιο θα κάνει και στα smartwatces της. Έτσι, το Galaxy Watch (που ανακοινώθηκε πέρυσι μαζί με το Note9), το Gear Sport αλλά και το πολύ επιτυχημένο Gear S3, θα λάβουν νέα αναβάθμιση με το skin της εταιρείας One UI. Θεωρούμε άξιο αναφοράς ότι το Gear S3 που κυκλοφορεί εδώ και τρία χρόνια συνεχίζει και αναβαθμίζεται.

Εκτός από το νέο σχεδιασμό στο περιβάλλον χρήσης που μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο των κινητών τηλεφώνων της, το νέο software update φέρνει και κάποια νέα χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά είναι το κολύμπι σε εξωτερικό χώρο, ειδοποιήσεις για ανεβασμένους καρδιακούς ρυθμούς και το Daily Activity χαρακτηριστικό που ενημερώνει επιγραμματικά για την πρόοδο του χρήστη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Samsung πρόσθεσε και κάποιες μικρότερες αλλαγές στη νέα έκδοση. Το τηλέφωνο πλέον μπορεί να “ξυπνήσει” αγγίζοντας απλά την οθόνη καθώς μέχρι πρότινος έπρεπε ο χρήστης να πατήσει κάποιο από τα κουμπιά ή να κουνήσει τη ροδέλα. Υποστηρίζονται περισσότερες επιλογές για διαχείριση των εφαρμογών του backround ενώ σημαντική είναι και η προσθήκη νέων watchfaces.

Οι κάτοχοι των τριών αυτών μοντέλων θα πρέπει να περιμένουν βελτιωμένη μπαταρία και καλύτερη παρακολούθηση του ύπνου αλλά και των ασκήσεων τους.

Αν η νέα έκδοση δεν σας έχει έρθει ακόμα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς η Samsung συνηθίζει να δίνει τις αναβαθμίσεις της ανά κύμματα με κάποιες χώρες να παίρνουν πρώτες το OTA update και κάποιες να αναβαθμίζονται αργότερα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή