Τα ακουστικά Razer Hammerhead True Wireless είναι διαθέσιμα στα 120 ευρώ

Η Razer κυκλοφόρησε τα Hammerhead True Wireless ακουστικά για smartphones. Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για ένα πλήρες ασύρματο ζεύγος ακουστικών Bluetooth, με ειδικό σχεδιασμό για να καλύψει το gaming κοινό.

Τα Hammerhead True Wireless έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν των AirPods. Αντίθετα όμως με τα AirPods, τα Hammerhead True Wireless διαθέτουν και την πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στον ιδρώτα. Έχουν επίσης πάνελ αφής στο πίσω μέρος για να ελέγχουν την αναπαραγωγή και να εμφανίζουν το φωνητικό βοηθό.


Τα Hammerhead True Wireless έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα παιχνίδια και η Razer χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο κωδικοποιητή με Bluetooth 5.0 για να μειώσει την καθυστέρηση ήχου. Με μια προσαρμοσμένη λειτουργία Gaming, η Razer ισχυρίζεται ότι το latency είναι 60ms, το οποίο, είναι αρκετά χαμηλότερο από τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth, τα οποία έχουν latency μεγαλύτερο από 200ms.
Τα ακουστικά είναι ικανά να διαρκούν 3 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η θήκη μπορεί να παράσχει 4 επιπλέον πλήρεις φορτίσεις, για συνολικά 15 ώρες, προτού να χρειαστεί να τη φορτίσετε εκ νέου.


Τa Hammerhead True Wireless διατίθονται προς πώληση στη τιμή των 120€ από το επίσημο site της εταιρείας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Πηγή

More Stories
Φήμες θέλουν gameplay υλικό για το Metroid Prime 4 να αποκαλύπτεται στα The Game Awards 2018