Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»
PlayStation
PlayStation

Τα 3 σημεία που δεσμεύεται να εστιάσει το PlayStation τα επόμενα χρόνια

Και πότε θα έρθουν τα νέα μεγάλα αποκλειστικά.

Η Sony εστιάζει στην επέκταση της βάσης χρηστών του PS5, στην «ενίσχυση του first party παιχνιδιών και στην ανάπτυξη της πλατφόρμας στο PC» και στην παροχή στους παίκτες «πλουσιότερων εμπειριών gaming» στο πλαίσιο ενός τριετούς σχεδίου που περιγράφεται λεπτομερώς στα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των αποτελεσμάτων αυτών, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Sony ετοιμάζει ένα σημαντικό first-party lineup μόλις τελειώσει η τρέχουσα… ξηρασία.

Ενώ νέες IPs όπως το Concord και ένα φημολογούμενο παιχνίδι Astro Bot προετοιμάζονται για το 2024, η Sony έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσουν μεγάλα sequels για το PS5 πριν από τον Μάρτιο του επόμενου έτους, οπότε και αναμένεται ότι θα φτάσουν αυτές οι «βελτιωμένες» και «πλουσιότερες εμπειρίες gaming». Οι οπαδοί του PlayStation θα πρέπει να περιμένουν περισσότερα δυνατά single player, όπως ένα sequel του Ghost of Tsushima και νέους τίτλους από τη Naughty Dog, το Santa Monica Studio κλπ. Η Sony στοχεύει να διπλασιάσει επίσης την «ανάπτυξη του PC», η οποία έχει προχωρήσει καλά για την εταιρεία συνολικά.

Όπως πάντα, οι πωλήσεις των συστημάτων PS5 αποτελούν σημαντικότατο στόχο για τη Sony, με τη πρόσφατη ανακοίνωση των 59,3 εκατομμυρίων συστημάτων που διατέθηκαν να σημαίνει ότι η εταιρεία έχασε ελάχιστα το στόχο της για το τρέχον οικονομικό έτος. Μια αναβαθμισμένη κονσόλα PS5 Pro φημολογείται ακόμα έντονα ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος προκειμένου να προσφέρει μία αισθητά βελτιωμένη εμπειρία.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!