Τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις έφτασε το Sekiro Shadows Die Twice

Η FromSoftware και η Activision Blizzard ανακοίνωσαν ότι το Sekiro Shadows Die Twice έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες σε λιγότερο από δέκα ημέρες από την κυκλοφορία του.

Παρόλο που το παιχνίδι δεν είναι διάδοχος στα παιχνίδια Dark Souls ή Bloodborne, έχει συγκριθεί συχνά με τα άλλα IP της FromSoftware για το στυλ και τη δυσκολία του. Όσον αφορά τις πωλήσεις φαίνεται να ξεπερνά και τους τέσσερις προηγούμενους τίτλους της.

Το Bloodborne έφτασε στα 2 εκατομμύρια έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του. Το Dark Souls έφτασαν τα 2,3 εκατομμύρια ετησίως στο μισό της κυκλοφορίας του, το Dark Souls II έσπασε 2,5 εκατομμύρια μετά από ένα χρόνο και το Dark Souls III ξεπέρασε τους προηγούμενους τίτλους της σειράς φτάνοντας τα 3 εκατομμύρια σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Επιπλέον όσον αφορά τους PC Gamers ανέφερεται ότι το Sekiro αγοράστηκε από 125.000 παίκτες στο Steam μόνο την ημέρα της κυκλοφορίας του, καθιστώντας το τέταρτο πιο επιτυχημένο παιχνίδι στο Steam. Εδώ να πούμε ότι ο τρίτος πιο δημοφιλής τίτλος ήταν το Counter-Strike Global Offensive όπου είχε προσελκύσει περισσότερους από 600.000 παίκτες.

Εσείς αγοράσατε το Sekiro; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Google Chromebit: Κάνε την οθόνη σου, υπολογιστή!