Μάθαμε τα παιχνίδια του Switch Online για τον Φεβρουάριο

Μάθαμε τα 2 παιχνίδια NES του Switch Online για τον μήνα Φεβρουάριο. Όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα από τις  13 Φεβρουαρίου οι συνδρομητές θα μπορούν να κατεβάσουν τα Super Mario Bros 2 και Kirby’s Adventure.

To Super Mario Bros 2 (1998) αποτελεί ίσως το πιο ξεχωριστό Mario, αφού παρόλο που ήταν μολις το πρώτο Sequel από το πρωτότυπο Super Mario Bros, το ύφος του ήταν τελέιως διαφορετικό. Ο παίκτης μπορούσε να διαλέγει χαρακτήρα μεταξύ των Mario, Toad, Luigi, Princess Peach. Κάθε χαρακτήρας είχε διαφορετικές ιδιότητες ως προς το άλμα ενώ τα PowerUps ήταν διαφορετικά από τo Super Mario Bros.

To Kirby’s Adventure (1993) είναι ένα 2D platform παιχνίδι που ο συμπαθητικός γλυκύτατος Kirby μπορεί να ρουφάει τους αντιπάλους του και να κλέβει τις ιδιότητές τους. Από ένα ροζ φουσκωτό ον μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία ρόδα για να τρέξει, σε μία πέτρα να είναι άτρωτος,  ή να πετάει κάποιο Boomerang. Είναι ένας από τους κλασικούς χαρακτήρες της Nintendo και ο τίτλος αυτός τον καθιέρωσε αν και είχε προηγηθεί άλλος ένας με πιο απλό Gameplay.

Εφόσον είστε πιο παλιός και τα γνωρίζετε, ποιο κλασικό NES παιχνίδι θα θέλατε να δείτε να έρχεται; 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Assassin’s Creed Unity: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής