Στο Vice City το Grand Theft Auto VI (φήμη)

Οι φήμες πληθαίνουν και ο χάρτης έκανε leak

Οι οπαδοί της σειράς Grand Theft Auto άρχισαν να οργιάζουν μετά από το leak που κυκλοφόρησε μέσω του Reddit και του ResetEra. Εδώ και μία βδομάδα κάνει “βόλτες” μία εικόνα με τον υποτιθέμενο χάρτη του επόμενου GTA, ο οποίος θυμίζει αρκετά τον χάρτη του Vice City και οι εικασίες ότι η συνέχεια του τίτλου θα μεταφερθεί εκεί, είναι όλο και περισσότερες.

Προτού προχωρήσουμε περαιτέρω, θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είμαστε καθόλου πεισμένοι από αυτές τις φήμες. Αυτός ο “χάρτης” εμφανίστηκε από το πουθενά, και ο μόνος λόγος που γίνονται όλες αυτές οι εικασίες, είναι επειδή είχε κυκλοφορήσει μια άλλη φερόμενη διαρροή το 2018 (ακολουθεί η εικόνα παρακάτω), η οποία από μόνη της εξακολουθεί να μην είναι πλήρως επαληθευμένη.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω για ακόμα μία φορά πως ό,τι έχει ακουστεί για το Grand Theft Auto VI δεν είναι τίποτα άλλο από φήμες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Για τον συγκεκριμένο τίτλο δεν έχει κυκλοφορήσει σχεδόν τίποτα επίσημα, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες εκεί έξω. Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V και δεν έχουμε δει τίποτα από τη συνέχεια.

Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει μερικές κινήσεις από την Rockstar που αφορούν το GTA. Τον Αύγουστο, η μητρική εταιρεία Rockstar Take-Two Interactive ενημέρωσε τους domains για το “gtavicecityonline” και το “gtavi.com”, λίγους μήνες μετά από μια σειρά φημών κυκλοφορούσαν ότι οι χρήστες του παιχνιδιού θα επέστρεφαν μετά από τόσα χρόνια στη Vice City.

Φήμες λοιπόν ακούγονται πολλές, απλά δεν συμπεριλήφθηκαν όλες στο άρθρο για να μην κουράσουν. Ποια η άποψή σας για την επιστροφή στο Vice City; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.