Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Στα βήματα του Uncharted υπόσχεται πως θα “κινηθεί” το Days Gone

Το Days Gone είναι ένα από τα μεγαλύτερα exclusive του PlayStation 4 που περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή του μέσα στις αρχές του 2019. Εν όψη όμως της Ε3 που είναι στα σκαριά, η Sony Bend σε συνεργασία με το Game Informer δημοσίευσαν ένα άρθρο που μας επισημαίνει τις πτυχές του παιχνιδιού που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα open world games.

Levitra 20mg Levitra 10mg What is this medicine? VARDENAFIL is used to treat erection problems in men. Vardenafil works faster than Sildenafil (Viagra®) and it is less likely to have visual disturbance side effect. What should I tell my health care provider before I take this medicine? Levitra – Buy Levitra Online Consider if levitra 20 mg generic know the chain such as levitra coupon can be glass in 10% of the collecting ducts, Levitra may also be used for purposes not listed in this medication guide.

Το Days Gone θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο main story σε σχέση με άλλα open world παιχνίδια, με την πλειοψηφία των αποστολών και των χαρακτήρων να κινούνται παράλληλα με την ιστορία. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον John Garvin, συγγραφέα και σκηνοθέτη του παιχνιδιού: “Φανταστείτε αν αυτό ήταν σαν το Uncharted… Ένα παιχνίδι 20 ωρών το οποίο είναι γραμμικό και πηγαίνει από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσουμε να έχουμε, αλλά σε έναν ανοιχτό κόσμο“.

Ο τρόπος με τον οποίο η Sony Bend ελπίζει να το επιτύχει αυτό, είναι η διαίρεση της αφήγησης σε τρία subplots που συνυπάρχουν. Tο backstory του Deacon St. John’s θα ξεδιπλώνεται αργά αποκαλύπτοντας τον εαυτό του, αλλά θα υπάρξουν επίσης αποστολές με επίκεντρο τη σχέση του με τον καλύτερο φίλο του Boozer. Το τρίτο κομμάτι της ιστορίας αφορά τον Εθνικό Οργανισμό Αντιμετώπισης Επείγουσας Ανάγκης (National Emergency Response Organisation), μια επιστημονική ομάδα που προσπαθεί να μάθει περισσότερα σχετικά με το ξέσπασμα του ιού. “Είναι μια κλασική μυθιστοριογραφική τεχνική… όταν ο παίκτης αρχίζει να βαριέται την ιστορία με τo Boozer, boom, τότε συμβαίνει αυτό το άλλο πράγμα. Και όταν βαρεθεί και με αυτό, τότε συμβαίνει κάτι το διαφορετικό“, λέει ο Garvin.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο Days Gone; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!