Σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το Horizon: Zero Dawn

To Horizon: Zero Dawn της Guerrilla Games, μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του καταφέρνει να ξεπεράσει τις 7,6 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, καθιστώντας το ως best-selling exclusive franchise παιχνίδι του PlayStation 4.

Ο πρόεδρος των SIE Worldwide Studios, Shawn Layden εξέδωσε δήλωση σχετικά με την επιτυχία του παιχνιδιού, σημειώνοντας ότι: Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που το Horizon: Zero Dawn και Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds έχουν ληφθεί τόσο θετικά από πολλούς παίκτες και είναι μία δοκιμασία για το φανταστικό έργο ολόκληρης της ομάδας Guerrilla. Ο συνδυασμός των όμορφων παραμυθιών και των εξαιρετικών χαρακτήρων, με εξαιρετικό gameplay, αλληλεπίδρασε καλά με τους οπαδούς και οδήγησε σε αυτό το εξαιρετικό αριθμό πωλήσεων.

Ο Hermen Hulst, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Guerrilla Games, πρόσθεσε: “Είχαμε τεράστιες φιλοδοξίες για το Horizon: Zero Dawn και καθώς πλησιάζαμε στην κυκλοφορία του γνωρίζαμε ότι οι άνθρωποι ήταν ενθουσιασμένοι, αλλά μόλις είδαμε και τις πωλήσεις να αυξάνονται με τέτοιο ρυθμό μείναμε έκπληκτοι. Από την κυκλοφορία του, εκατομμύρια παίκτες έχουν ενωθεί με την Aloy σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τα παλαιά μυστικά. Ελπίζουμε να απολαμβάνουν το Horizon Zero Dawn όσο απολαμβάνουμε εμείς να το δημιουργούμε.

Το Horizon: Zero Dawn κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου 2017 και έλαβε ισχυρές κριτικές για το open world design, τα υπέροχα γραφικά, τον σχεδιασμό των αντιπάλων και την ενδιαφέρουσα ιστορία. Η πλοκή επικεντρώνεται στην Aloy, έναν περιθωριακό άνθρωπο που περιπλανιέται τον μετά-αποκαλυπτικό, γεμάτο μηχανές κόσμο για να μάθει περισσότερα για το σύστημα GAIA και το τέλος του κόσμου. 

Ποια η άποψή σας για τις πωλήσεις του Horizon: Zero Dawn; Περιμένουμε την άποψή σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
UBI30: Τρελές εκπτώσεις σε παιχνίδια της Ubisoft στο PlayStation Store