Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Sony: Τα smartphones που θα αναβαθμίσει

Android-4.4-KitKat-will-be-rolling-out-to-Sony-Xperia-Z1-in-November-according-to-rumors-2013117192432Πολλοί από τους χρήστες Android αναρωτιούνται πόσες αναβαθμίσεις θα πάρουν οι συσκευές τους και πότε. Πέρα από τις συσκευές της Google, τα Nexus, που αναβαθμίζονται σχεδόν αμέσως μετά την εκάστοτε κυκλοφορία μίας νέας έκδοσης Android, οι λοιποί κατασκευαστές δεν είναι τόσο ξεκάθαροι για το πότε και αν θα αναβαθμίσουν τα smartphones τους παρόλο που η σχετική συμφωνία με την Google κάνει λόγο για 18 μήνες υποστήριξης της συσκευής.
Η Sony πρόσφατα ανακοίνωσε τις συσκευές που θα αναβαθμίσει σε Android 4.3 Jelly Bean αλλά και στην τελευταία 4.4 ΚitKat έκδοση.
Στην τελευταία Jelly Bean, λοιπόν, θα αναβαθμιστούν τα  Xperia Z1Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia SP, Xperia Z Ultra και το tablet Xperia Tablet Z με τις αναβαθμίσεις να ξεκινούν σταδιακά από το Δεκέμβρη. Εκτός από τις συσκευές αυτές που κυκλοφόρησαν φέτος, στην 4.3 θα “πάνε” και τα Xperia T, Xperia TX και Xperia V απευθείας από την 4.1 που είναι τώρα.
Την έκδοση KitKat θα απολαύσουν οι χρήστες των συσκευών Xperia Z1Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z Ultra και Xperia Tablet Z. Δεν γνωρίζουμε, όμως, πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως μιλάμε για μία πρώτη λίστα με smartphones που θα λάβουν τις αναβαθμίσεις και ίσως προστεθούν και άλλες συσκευές στην πορεία. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!