Σημαντικές προσλήψεις από την Playground Games για τον επερχόμενο τίτλο τους

Καιρό τώρα, γνωρίζουμε πως το studio της Microsoft υπεύθυνο για την ανάπτυξη των Forza Horizon τίτλους, Playground Games, έχει σκοπό να επεκταθεί και να δουλέψει σε κάτι νέο. Συγκεκριμένα, μία νέα Action RPG IP.

Όπως ήδη αναφέρουν αρκετά ξένα site του χώρου, η τελευταία προσθήκη στην ομάδα του studio είναι ο Sean Eyestone, ο οποίος εργάστηκε στο πρόσφατο Star Wars Battlefront II, αλλά επίσης έχει και 10 χρόνια εμπειρίας από την Kojima Productions όπου δούλεψε σε τίτλους όπως τα Metal Gear Solid: Ground Zeroes και The Phantom Pain.

Άλλα δύο ονόματα είναι ο Will Kennedy που εργάστηκε στην Rockstar North (GTA V) και Juan Fernandez di Simon της Ninja Theory (Hellblade: Senua’s Sacrifice). Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως από 200 άτομα που εργάζονταν αρχικά στο studio, πλέον ξεπερνούν τα 400. Φαίνεται πως η Microsoft όντως σκοπεύει να επενδύσει νέες IP και αποκλειστικότητες, κι αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο αρχικό βήμα.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τον τίτλο, αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια πρώτη ιδέα περί τίνος πρόκειται στην E3 2018.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Αποκαλύφθηκε το Premium Pass για το Battlefield 1