Συγκριτικό video του Gears of War 4 μεταξύ PC και Xbox One

Gears of War 4 ένα exclusive game για Xbox One και PC το οποίο πριν καν κυκλοφορήσει και επίσημα έχει κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Το παιχνίδι βρίσκεται επίσημα στην αγορά για όσους έχουν παραγγείλει την Ultimate έκδοση του τίτλου αλλά και την απλή από χθες(11 Οκτωβρίου). Μιας και πρόκειται για ένα masterpiece παιχνίδι καλό θα ήταν να δούμε και ένα νέο video που έκανε την εμφάνισή του δείχνοντάς μας μία τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού και μία αρκετά κοντινή ματιά στις διαφορές μεταξύ Xbox One και Pc.

Το video που θα παρακολουθήσουμε μας έρχεται από το Digital Foundry που ειδικεύονται στην ανάλυση και στην σύγκριση παιχνιδιών μεταξύ κονσολών αλλά και PC. Ξεκινάει με την παρουσίαση μερικών visual effects αλλά και με την παρουσίαση ορισμένων δυνατοτήτων της Unreal Engine 4. Το Digital Foundry επισημαίνουν πως το παιχνίδι είναι τόσο καλά σχεδιασμένο ώστε να δείχνει υπέροχο είτε το παίζει κάποιος σε Xbox One είτε σε Pc σε Ultra Settings.

Καθώς βλέπουμε το video θα παρατηρήσουμε ότι είτε σε Xbox One είτε σε PC το παιχνίδι στοχεύει τα 30 FPS στο Campaign κάνοντάς το έτσι αρκετά smooth κατά το gameplay του. Ακόμα to Digital Foundry αναφέροei ότι η έκδοση για το Xbox One είναι η ομαλότερη που έχουν δει καθ’ όλη την σειρά Gears of War.

Πρέπει όμως να αναφερθούν και τα αρνητικά που παρατηρήθηκαν μέσα στην ανάλυση του παιχνιδιού τα οποία είναι ελάχιστα. Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν μικροπροβλήματα με τα fire effects, αλλά παρατηρήθηκαν και μερικά frame-pacing προβλήματα κατά την διάρκεια των Cutscenes. Προβλήματα όχι σοβαρά που με ένα μικρό update από την εταιρία θα διορθωθούν.

Ποια η άποψη σας για το Gears of War 4; Έχετε παίξει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς; Περιμένουμε την άποψή σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Το Live-Action Trailer του Watch Dogs 2 είναι σαρκαστικό όσο δεν πάει