Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά
chrome 12/12/2015 , 12:14:37 PM ?????6(??)??????PV - YouTube - Google Chrome

Σε νέα IP δουλεύει το Studio που ευθύνεται για την σειρά Yakuza

Το Yakuza 6 είναι ήδη υπό κυκλοφορία και περιλαμβάνει την ιστορία του Kiryu, ενώ το επερχόμενο Yakuza Kiwami 2 θα αποτελεί ένα remake της σειράς για το franchise. Πέρα από αυτά όμως το studio που ευθύνεται για την κυκλοφορία της σειράς Yakuza, ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε μία νέα IP η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις κονσόλες.

Can You Buy Amoxicillin Over The Counter At Walmart — Drug Directory Without proteins—which act as otc, structural supports, transporters, storage and more—the cell dies. Quinolone are used to treat a range of infections including urinary tract infections, but in recent years many bacteria have begun to develop resistance.

Μιλώντας στο Famitsu, ο CEO της Sega Sammy, Haruki Satomi, επιβεβαίωσε ότι το στούντιο έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει σε ένα ολοκαίνουργιο franchise, σημειώνοντας ότι αυτό το νέο παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες αν και, δεδομένων των δηλώσεων της Sega ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One. Nintendo Switch ή ακόμα και στις τρεις κονσόλες ταυτόχρονα.

Ό, τι και αν είναι, ελπίζουμε ότι θα αποκαλυφθεί σύντομα. Το Yakuza αποτελεί ένα εξαιρετικό franchise,  και αναμένουμε να δούμε τι θα δοκιμάσει το στούντιο στην νέα IP που ξεκινάει να δουλεύει. Εν τω μεταξύ, το Yakuza 6 είναι ήδη διαθέσιμο αποκλειστικά στο PS4.

Ποια η άποψή σας για την επερχόμενη νέα IP που ξεκίνησε να δουλεύει σε αυτήν η Sega Sammy; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!