Σε first person mode το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog;

Κακά τα ψέματα. Η Naughty Dog είναι υπεύθυνη για κάποιες από τις πιο επιτυχημένες third-person κυκλοφορίες, όπως το Crash Bandicoot, Jak And Daxter, Uncharted και The Last Of Us. Δεδομένης της επιτυχίας του συγκεκριμένου studio στα third-person παιχνίδια, μπορεί κανείς να φανταστεί μια first-person κυκλοφορία μετά το The Last Of Us: Part 2;

Την απάντηση φαίνεται να δίνει ο Neil Drunkmann, Creative Director του The Last Of Us: Part 2, ο οποίος μίλησε για το θέμα στο πάνελ της DICE Summit 2018. Εκεί αποκάλυψε ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις για να δούμε το αρχικό Τhe Last Of Us σε first-person, πριν καταλήξει τελικά στο third-person. Σε καμία περίπτωση αυτό όμως δεν θέλει την Naughty Dog να εγκαταλείπει ΕΝΤΕΛΩΣ τα σχέδιά της για ένα μελλοντικό first-person παιχνίδι.

Αν και μια τέτοια κίνηση δείχνει αρκετά πρωτόγνωρη αλλά και πρωτότυπη για την εταιρεία, δεν είναι η πρώτη φορά που η Naughty Dog βγαίνει από το comfort zone της. Από παλιά, ήταν πασίγνωστη για τις mascot κυκλοφορίες της, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και προχωρήσει σε μια πιο ρεαλιστική και προσγειωμένη ιστορία: την σειρά του Uncharted. Με οδηγό αυτή την σειρά, κατόπιν έδωσε έμφαση στον τρόμο και σε μια πιο συναισθηματική narrative ιστορία με το Τhe Last Of Us. Αν τοποθετήσουμε τις κυκλοφορίες της Naughty Dog σε διάταξη γενεαλογικού δέντρου, θα είναι αρκετά εύκολο να πειστούμε για μια επιτυχή first-person κυκλοφορία.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι κυκλοφορίες third-person θα σταματήσουν. Μια επόμενη κυκλοφορία μπορεί να είναι η εισαγωγή μιας πέμπτης ιστορίας για το Uncharted, ένα ακόμη sequel για το The Last Of Us, μια επιστροφή στο Jak and Daxter η ένα εντελώς ολοκαίνουργιο παιχνίδι. Βέβαια, η επόμενη κυκλοφορία της Naughty Dog ίσως αργήσει κάποιους μήνες, μπορεί και χρόνια. To The Last Of Us: Part 2 δεν έχει καν ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και ενώ φήμες το θέλουν να κυκλοφορεί μέσα στο 2018, ενδέχεται να το δούμε μέσα στο 2019. Εφόσον η Naughty Dog ολοκληρώσει την παραγωγή και διευθετήσει το θέμα της κυκλοφορίας, τότε οι fans θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ανακοινώσεις στην Ε3 η στην PlayStation Experience. Brace yourselves…

Θα θέλατε να δείτε ένα first-person παιχνίδι από την Naughty Dog; Θα είχε την ίδια εξίσου επιτυχία με τις πωλήσεις των third-person; Αφήστε τα σχόλια σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Tomb Raider Review