Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Screenshots και πληροφορίες για τις περιοχές του Mirror’s Edge: Catalyst

Το Mirror’s Edge: Catalyst βρίσκεται αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη από την DICE όμως οι περισσότερες πληροφορίες έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα πρόσφατα ανέβηκε υλικό σχετικά με τις περιοχές στις οποίες θα διαδραματίζεται το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα η πόλη, που αποτελεί το γενικότερο τοπίο, η Glass City, χωρίζεται σε 3 περιοχές, την Anchor, τη Downtown και τη View.

Η περιοχή Anchor αποτελεί την πιο πλούσια περιοχή της πόλης, με τα μεγάλα της κτήρια να στέκονται σαν σημάδια της δύναμης των ισχυρών εταιριών που στεγάζουν. Ο νεαρός πληθυσμός της πόλης συχνάζει στην Anchor για ψώνια καθώς και για διασκέδαση, μιας και τα πιο δημοφιλή nightclubs βρίσκονται εδώ, μαζί με το υπό κατασκευή τεράστιο Bauble Mall, το πιο πλούσιο εμπορικό κέντρο όλης της Cascadia.

35d1e53ec44675e9a091f5803797140e

Συνεχίζουμε με την περιοχή Downtown, που (όλως περίεργος) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το οποίο και αποτελεί, με έναν μοντέρνο αέρα να τη διακατέχει. Ως αναμενόμενο, οι δρόμοι της περιοχής είναι πολυσύχναστοι, με διάφορες μπουτίκ να κοσμούν τα πλάγια των δρόμων αυτών, καθώς και αξιοσημείωτα κτήρια, χαρακτηριστικό των οποίων αποτελεί το κτήριο που στεγάζει την Elysium Corporation – το κέντρο των επαγγελματιών ηγετών της φαρμακευτικής έρευνας. Έχουν υπάρξει βέβαια αναφορές για κάποιους, ονόματι Runners, που γυροφέρνουν στις ταράτσες των κτηρίων, με το προσωπικό της KrugerSec να τους αντιμετωπίζει αποτελεσματικά.

5b77591956a0eee62bc4834c2d775d27

Τελευταία περιοχή αποτελεί η View, μία σημαντικά ευδόκιμη περιοχή, που αποτελεί ουσιαστικά την “εξοχή” της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί ένα μέρος στο οποίο καταφεύγει όποιος επιθυμεί να ξεφύγει από το γρήγορο ρυθμό των άλλων δύο περιοχών. Είναι ιδιαίτερα σύνηθες τις ελεύθερες μέρες να αντικρίσει κάποιος στο πέρασμά του οικογένειες να κάνουν πικνίκ, να απολαμβάνουν την παραλία, πιτσιρίκια να πλατσουρίζουν στον αφρό των κυμάτων και ανθρώπους να επισκέπτονται την Marina αρκετά συχνά. Λέγεται πως είναι ο τελευταίος σταθμός πριν κάποιος δεχτεί πρόσκληση προς την Sky City. 

a026d3361a61deff18f70cb110793cd6

Το Mirror’s Edge Catalyst έρχεται σε PC, PS4 και XBOX One στις 26 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!