Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Samsung Galaxy Unpacked event: Επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου

Ξέρουμε ήδη ότι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung έρχονται τον επόμενο μήνα και στις 9 Φεβρουαρίου θα έχουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία.

Η Samsung αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένουμε “the most noteworthy S series ever created”. Είναι ένα hint ότι το Galaxy S22 Ultra θα ενσωματώνει το S-Pen και δεν θα έρχεται σαν συνοδευτικό αξεσουάρ. Άλλωστε, είναι κάτι που γνωρίζουμε ήδη, ότι η Note σειρά θα ενσωματωθεί στη σειρά S.

Το event θα παρουσιαστεί σε live streaming ώστε όλοι οι χρήστες σε πραγματικό χρόνο να πάρουν μια πολύ καλή γεύση των όσων ετοιμάζει ο Κορεάτης κολοσσός προς κυκλοφορία.

Η Samsung ανέβασε ένα video στην σελίδα της στο Youtube κάνοντας tease τις βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες των νέων smartphones της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε άλλες συσκευές στο Unpacked event αλλά περιμένουμε την νέα σειρά Galaxy Tab S8 να ανακοινωθεί επίσης, με τρεις συσκευές. Το Galaxy Tab S8, το μεγαλύτερο Galaxy Tab S8+ αλλά και το κορυφαίο και πιο δυνατό Galaxy Tab S8 Ultra.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή