Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»

Samsung Galaxy Unpacked: Επίσημα την 1η Φεβρουαρίου

Είναι, πλέον, επίσημο. Το Unpacked event της Samsung για το 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο την 1η Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 8 μ.μ ώρα Ελλάδος.

Θα είναι το πρώτο Unpacked που θα γίνει δια ζώσης μετά από τρία χρόνια λόγω των περιορισμών του COVID-19. Επιπλέον, για όσους δεν θα παρευρεθούν, μπορούν να δούνε live της παρουσίαση της εταιρείας μέσω του επίσημου site ή του καναλιού στο Youtube.

Μπορεί η Samsung να μην αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα δούμε την νέα σειρά Galaxy S23 αλλά στο ποστ της επισημαίνει ότι η νέα σειρά θα είναι γεμάτη καινοτομίες προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Αυτό που περιμένουμε από την Galaxy S23 series είναι να αποτελείται από τρεις συσκευές, το Galaxy S23, Galaxy S23+ και -φυσικά- το Galaxy S23 Ultra που σύμφωνα με τις φήμες θα ενσωματώνει κάμερα 200MP.

Μαζί με τα Galaxy S23 πιθανόν να δούμε και κάποια νέα laptops της εταιρείας χωρίς ακόμα να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα αποκαλυφθούν νέα notebooks ή smartphones άλλων κατηγοριών.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!