Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ από χρυσό 24 καρατίων

Εκτός από το χρυσό χρώμα που κυκλοφορορεί τις συσκευές της η Samsung (και όχι μόνο) υπάρχει και ο χρυσός το πολύτιμο μέταλλο.
Η Truly Exquisite κατασκεύασε τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ από πραγματικό χρυσό εικοσιτεσσάρων καρατίων! Δημιούργησε επίσης και μία έκδοση από 18Κ σε χρώμα Rose Gold αλλά και στο πιο ουδέτερο Platinum χρώμα αν σε κάποιον μοιάζουν έντονα τα άλλα δύο. Μιλάμε βέβαια για το περιμετρικό σασί και τον σκελετό των κινητών καθώς η “πλάτη” παραμένει σε Midnight Black η Orchid Grey όπως τα συμβατικά Galaxy S8.
Όσοι σκοπεύουν να το προπαραγγείλουν, θα τους έρθει 3-4 εβδομάδες πιο αργά από τις 28 Απριλίου που σκοπεύει να τα “ρίξει” στην αγορά η Samsung αλλά θα πάρουν πολλά δώρα. Ένα powerbank από χρυσό 24Κ, ένα δερμάτινο, πολυτελές card holder, έναν φορτιστή (pad) για ασύρματη φόρτιση και ένα Gear VR headset. Aξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει από την Truly Exquisite θα είναι με τον Exynos SoC και με 4GB RAM/64GB εσωτερική μνήμη.
Tην τιμή την αφήσαμε για το τέλος. Όποιου η τσέπη αντέχει ένα χρυσό 24Κ Galaxy S8/S8+ τότε θα πρέπει να δαπανήσει το… αξιοσέβαστο ποσό των 2.250 λίρών!

gsmarena_002 gsmarena_004

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.