Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Samsung Galaxy S8: Ιδιαιτέρως εύθραυστες σε σπάσιμο οι γωνίες του

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ είναι δύο συσκευές οι οποίες εντυπωσιάζουν στο μάτι. Τόσο με την εξωτερική τους εμφάνιση όσο και με την οθόνη τους, την Infinity Display όπως την ονομάζει η Samsung.
Δυστυχώς, όμως, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, τα όμορφα πράγματα στον κόσμο, σπάνε και εύκολα. Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Galaxy S8. Οι Γερμανοί testers από το test.de διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο smartphone σπάει πιο εύκολα από άλλες συσκευές!
Η Γερμανική εταιρία έκανε δοκιμές πάνω στο Galaxy S8 ρίχνοντας το αρκετές φορές από ύψος 80 εκατοστών. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να μετρήσει την συνολική αντοχή της ναυαρχίδας της Samsung. Σύμφωνα πάντα με το test.de, τα περισσότερα smartphones αντέχουν μέχρι και 100 πτώσεις χωρίς να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα εκτός από κάποιες εκδορές και βαθουλώματα περιμετρικά. Οι στρογγυλεμένες γωνίες του Galaxy S8 μοιάζουν να είναι το αδύναμο σημείο του αφού μόλις μετά από 50 πτώσεις έσπασε το γυαλί (Gorilla Glass 5 παρακαλώ!) που το καλύπτει περιμετρικά. Η οθόνη εξακολουθούσε να λειτουργεί κανονικά αλλά δεν παύει να φαίνεται ότι υπάρχει μία ευαισθησία στις γωνίες που μοιάζουν πολύ εύθραυστες ακόμα και σε πεσίματα από μικρές αποστάσεις.
Το test.de προτείνει στους χρήστες Galaxy S8 να φοράνε θήκες αλλά αυτό “κοστίζει” μιας και αφαιρεί τον premium χαρακτήρα του συγκεκριμένου smartphone. Όταν, όμως, μιλάμε για συσκευές 900 ευρώ, τότε καλό θα ήταν να προστατεύουμε την… “επένδυση” μας.

gsmarena_002

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!