Ίδια η τιμή του Xbox One με αυτή του PS4 στην Ιαπωνία

Η Ιαπωνία, όπως και η Ελλάδα, είναι μία απο τις χώρες στις οποίες η νέα κονσόλα της Microsoft πρόκειται να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά απο την επίσημη πρώτη εμφάνιση στα ράφια καταστημάτων χωρών όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του XBOX ONE στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, η κονσόλα πρόκειται να είναι διαθέσιμη στο κοινό προς 49.980 γιεν για την Kinect έκδοση και 39,980 γιεν για την “απλή” έκδοση.
Τα παιχνίδια που θα συνοδεύσουν την κονσόλα είναι τα: Forza 5, Kinect Sports Rivals, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, Tomb Raider: Definitive Edition, Thief, Murdered: Soul Suspect και το Call of Duty: Ghosts.

Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλέι πως η έκδοση που δεν περιέχει το Kinect έχει την ίδια ακριβώς τιμή με το Playstation 4 όταν αυτό κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.
Απομένει λοιπόν να δούμε τον αντίκτυπο της τιμολογιακής πολιτικής που θα εφαρμόσει η Microsoft, σε μία χώρα που παραδοσιακά οι κονσόλες Playstation κυριαρχούσαν.

More Stories
Μortal Kombat 11-Επίσημη αποκάλυψη για τον Nightwolf