(Φήμες) Πρώτες πληροφορίες σχετικά με νέο Pokemon στο Nintendo Switch!

Τις τελευταίες ώρες έχουν εξαπλωθεί στο διαδίκτυο πολλές φήμες σχετικά με το επερχόμενο Pokemon παιχνίδι για το Nintendo Switch. Οι φήμες, όπως ενημερωνόμαστε, προέρχονται από Κινέζους που έχουν γνώση της κατάστασης του παιχνιδιού και λένε ότι η ομάδα που έχει επωμιστεί με το έργο του localization στα Κινέζικα έχει τελειώσει την μετάφραση ολόκληρου του σεναρίου του παιχνιδιού.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς το παιχνίδι:

  • Θα έχει ένα απλοποιημένο real-time σύστημα μάχης σαν αυτό που είδαμε σε παιχνίδια της σειράς Digimon World
  • Το σύστημα μάχης θα δανειστεί στοιχεία από το Pokken Tournament όπου ακολουθεί ένα είδος μάχης που θυμίζει το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί ανασκευάζοντάς το σε attack, block και grab
  • Οι Mega evolutions αποτελούν παρελθόν για την σειρά
  • Τα Z-moves όμως κάνουν την εμφάνιση τους ως motion controls τα οποία θα προέρχονται από τα Joy-Cons
  • Η βασική ιστορία θα είναι μια συνεχής “μάχη” ανάμεσα στην παράδοση των Pokemon και την εξέλιξη τους
  • Το όλο θέμα του παιχνιδιού και οι κόσμοι του έχουν δανειστεί στοιχεία από την Ισπανία και την Ιταλία.

Οι πληροφορίες της συγκεκριμένης ομάδας αναφέρουν και ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα λένε ότι το νέο Pokemon πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018 (Δεκέμβριο) ή αρχές του 2019. Όπως καταλαβαίνετε τις συγκεκριμένες φήμες, όπως και κάθε φήμη άλλωστε, θα πρέπει να τις δούμε με την καχυποψία που τις αρμόζουν. Να θυμηθούμε ότι στην Ε3 που  πέρασε η ανακοίνωση της Pokemon Company ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι μπορεί να χρειαστεί και παραπάνω από έναν χρόνο για να κυκλοφορήσει. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν τα στοιχεία που δόθηκαν καθώς η συγκεκριμένη ομάδα Κινέζων έχει πέσει μέσα στο παρελθόν για την εμφάνιση της Team Rainbow Rocket στις Sun και Moon πριν ανακοινωθεί επίσημα.

Πως σας φαίνονται όλες αυτές οι πληροφορίες για το νέο Pokemon; Πιστεύετε ότι η Nintendo έχει ακόμη ένα GOTY στο τσεπάκι της; Πείτε μας την γνώμη σας παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!