Μικρότερα σε διάρκεια τα επόμενα παιχνίδια της Rockstar Games

Σύμφωνα με τον Strauss Zelnick

Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι η Rockstar Games παίρνει τον χρόνο της όσον αφορά την ανάπτυξη των τίτλων της, με πρόσφατο παράδειγμα το Red Dead Redemption 2 να έρχεται 5 χρόνια μετά το Grand Theft Auto V. Αυτό όμως φαίνεται ότι θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον, αν βασιστούμε σε δήλωση του Strauss Zelnick, CEO της TakeTwo Interactive.

Όπως μεταφέρει το gamesindustry.biz, ο Zelnick δήλωσε ότι υπάρχει περίπτωση πχ το μελλοντικό Grand Theft Auto να είναι μικρότερο σε διάρκεια σε σχέση με το GTA V για να κυκλοφορήσει σε μικρότερο χρονικό διάστημα, λέγοντας παράλληλα ότι με επιπρόσθετο περιεχόμενο θα μπορεί να γίνει όσο μεγάλο ήταν και το GTA V. Αυτό επίσης θα έχει καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για την εταιρεία, καθώς η μεγάλη αναμονή ενός τίτλου δεν είναι ότι καλύτερο τόσο για το κοινό, όσο και για τους ίδιους.

Όσο για το επόμενο παιχνίδι της Rockstar Games, καιρό τώρα ακούμε για την ύπαρξη των Bully 2 και GTA VI, με στόχο την κυκλοφορία στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Βέβαια αν μάθαμε κάτι από τις κινήσεις της Rockstar σε αλλαγή γενιάς, προέχει η μεταφορά του Red Dead Redemption 2 σε PC, PlayStation 5 και Xbox Scarlett.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Bluboo Picasso: Έχει όλα όσα πρέπει και κοστίζει $69.99