Το Resident Evil 8 ξεκίνησε ως Revelations 3 και αναμένεται το 2021

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το φημολογούμενο Resident Evil 8 της Capcom, το οποίο όπως μάθαμε από τον leaker Dusk Golem του ResetEra, αναμένεται το 2021 ως Cross-Gen τίτλος.

Όπως γράψαμε και στον τίτλο, το πραγματικό Resident Evil 8 απείχε αρκετά χρόνια ακόμη, με ένα Resident Evil Revelations 3 να ήταν υπό ανάπτυξη για να καλύψει το μεγάλο κενό που θα υπήρχε. Αυτό που δε περίμενε η Capcom ήταν η τόσο θετική αποδοχή στις δοκιμές, κάτι που τους ώθησε να δώσουν περισσότερη έμφαση και να το εμπλουτίσουν, ώστε να εξελιχθεί σε κύριο τίτλο της σειράς μαζί με κάποιες ανάλογες αλλαγές στην ιστορία και στους χαρακτήρες.

Τέλος αναφέρει πως η ανακοίνωση προοριζόταν για την E3 2020, αλλά με την ακύρωσή της, θα πραγματοποιηθεί μέσα στους ερχόμενους μήνες. Επιπλέον θα υπάρχουν περισσότερα υπερφυσικά φαινόμενα παρά Sci-Fi, θα είναι πάλι σε προοπτική πρώτου προσώπου (FPS), για την ώρα θα ελέγχουμε τους Ethan και Chris, ενώ αυτή τη φορά θα υπάρχουν τρείς “stalkers” ανταγωνιστές, με την πρώτη να είναι μια μάγισσα που θα “παίζει” με τον παίκτη.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ανεπίσημες αλλαγές στο PBE (απο 6 εως 9/1)