Η Rockstar Games ετοιμάζει Remake του Red Dead Redemption [ΦΗΜΗ]

Φαίνεται πως η επιθυμία πολλών να ζήσουν το πρώτο Red Dead Redemption ίσως εκπληρωθεί, αν μπορούμε να βασιστούμε σε μια υποτιθέμενη διαρροή που έρχεται μέσω reddit.

Όπως αναφέρει η πηγή, η Rockstar Games ετοιμάζει ολικό Remake και όχι απλά ένα Remaster του RDR, με στόχο να κυκλοφορήσει τέλη 2020 με 2021 για τρέχουσες κονσόλες (PS4, Xbox One) και επόμενης γενιάς (PS5, Xbox Scarlett), όπως και PC για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του τίτλου. Μαζί με το Remake, θα γίνει και εμπλουτισμός καθώς θα επεκταθεί ο χάρτης και θα προστεθούν λειτουργίες του RDR2 για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Άλλο ένα σημάδι που φαίνεται να ενισχύει την ύπαρξη, είναι η επιστροφή του Rob Wiethoff (που δίνει τη φωνή του στον John Marston) στο studio της Rockstar για νέους διαλόγους. Και για να δώσουμε κι εμείς τα δύο cents μας, οι πιθανότητες για Remake φαίνονται πολύ μεγαλύτερες, μιας και τα assets όπως και η μηχανή γραφικών είναι ήδη έτοιμα από το RDR2, κάνοντας την διάρκεια ανάπτυξης αισθητά μικρότερη από το να δημιουργηθούν όλα από το μηδέν. Και αν κρίνουμε από την επιτυχία τίτλων της Rockstar, η επιτυχία μιας επανακυκλοφορίας του RDR σε οποιαδήποτη μορφή είναι βέβαιη.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ο Hermen Hulst έγινε επικεφαλής των Sony Worldwide Studios! Ο Shuhei Yoshida αλλάζει πόστο!