“Εκρηκτικό” περιστατικό με Galaxy Note 9 να υπερθερμαίνεται και να βγάζει καπνούς!

Μνήμες φαίνεται να ξυπνάει ένα ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη με πρωταγωνιστή ένα Galaxy Note 9!

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε η κάτοχος της συσκευής, Diane Chung, που βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ πηγαίνοντας προς το σπίτι της, το Galaxy Note 9 άρχισε να υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Το έβαλε, λοιπόν, στην τσάντα της και αμέσως άκουσε ένα σφυριγμα και έναν έντονο ήχο ενώ παρατήρησε ότι η τσάντα της… “κάπνιζε”! Ο πολύ πυκνός καπνός την τρόμαξε και προσπάθησε να πιάσει το κινητό για να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να της κάψει τα δάχτυλα. Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, έριξε όλα τα πράγματα της τσάντας στο πάτωμα.

Η Chung δήλωσε ότι τρόμαξε πάρα πολύ και πανικοβλήθηκε καθώς ήταν μόνη της στο ασανσέρ και άρχισε να πατάει τα κουμπιά για να σταματήσει η καμπίνα του ασανσέρ. Τελικά σταμάτησε στο λόμπι και η άτυχη κάτοχος κλότσησε το κινητό έξω από την καμπίνα και με τη βοήθεια ενός περαστικού που πέταξε νερό πάνω του, κατάφερε να το “σβήσει”.
Φυσικά η Diane Chung προχώρησε σε μήνυση κατά της Samsung με την εταιρεία να δηλώνει ότι είναι το μοναδικό περιστατικό μέχρι στιγμής και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σίγουρα αυτή η ιστορία ξυπνάει άσχημες μνήμες μετά το φιάσκο ολκής με τα φλεγόμενα Note 7. Να υπενθυμίσουμε ότι για πρώτη φορά τοποθετήθηκε τόσο μεγάλη μπαταρία σε Note μοντέλο με το περσινό να έχει μόλις 3300mAh και το Galaxy S9+ να έχει 3500mAh μπαταρία. Η Samsung από την παρουσίαση του Note 9 και μετά διατυμπανίζει ότι έχουν γίνει όλοι οι σχετικοί έλεγχοι όσον αφορά στην μπαταρία και δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί φαινόμενο αντίστοιχο του Note 7.

Μεμονωμένο περιστατικό ή μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται;

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Destiny: Νέα Armor sets με το Update Απριλίου