Που θα κυμαίνεται η τιμή του PS5 σύμφωνα με τον Mark Cerny

Ο Mark Cerny, αρχιτέκτονας του PS4 και του επερχόμενου PS5, άναψε φωτιές με πρόσφατη συνέντευξή του στο Wired καθώς για πρώτη φορά είχαμε αρκετές και επίσημες πληροφορίες για επόμενης γενιάς κονσόλα από το PlayStation.

Μία επιπλέον πληροφορία, η οποία αυτή τη φορά ήρθε από τον συντάκτη του άρθρου στο Wired αφορά την τιμή του του PlayStation 5 όπου χωρίς να αποκαλύψει νούμερα ο Mark Cerny, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε το PS5 σε μία τιμή που θα είναι ελκυστική για τους Gamers σε σύγκριση με τα προχωρημένα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει.

Η άποψή μας:

Πως θα μπορούσαμε να το “μεταφράσουμε” αυτό; Ότι πιθανώς η αρχική τιμή να είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη του PS4 αλλά χωρίς να ξεφεύγει. Θεωρώ ότι τα €499 αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για τιμή εκκίνησης του PS5. Βέβαια μην ξεχνάμε και το γνωστό “καπέλωμα” στην Ελλάδα όπου θα πάει απευθείας στα €529.

Ποια πιστεύετε εσείς ότι θα είναι η τιμή του PS5; Λέτε να ζήσουμε εποχές PS3, με το γνωστό τότε €599 ή να ισχύσει τελικά η άποψή μας στα €499;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Remastered The Bard’s Tale Trilogy (και στο Xbox Game Pass)