Το πρώτο trailer του The Last of Us: Part II δεν αποτελεί μέρος του παιχνιδιού!

Σε συνέντευξη που έδωσαν ο Neil Drunkmann της Nautghty Dog και ο Ted Price της Insomniac, ο πρώτος επιβεβαίωσε ότι το trailer του The Last of Us: Part II δεν αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, το trailer στο οποίο αναφέρεται είναι αυτό που προβλήθηκε στην PSX 2016 και δείχνει την Ellie να παίζει κιθάρα μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο από νεκρά σώματα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε με αυτό της Paris Games Week 2017.

”Το πρώτο trailer που δείξαμε έγινε στα πλαίσια ανακοίνωσης”, σημειώνει o Drunkmann . Επίσης, αν τρέξετε στο 7:40 του παραπάνω βίντεο, θα δείτε τον Drunkmann να εξηγεί τον λόγο για τον οποίο πήραν την απόφαση να διαλέξουν ένα τόσο βίαιο trailer. Το trailer για την Paris Games Week του 2017 περιέχει μια σκηνή που βρίσκεται στο τελικό παιχνίδι, με τον Drunkmann να εξηγεί ότι ήθελαν να εισάγουν κάποιους νέους χαρακτήρες και σίγουρα να προκαλέσουν τις ερωτήσεις πολλών.

Το υπόλοιπο της συνέντευξης είναι απλά συναρπαστικό. Ο Drunkmann και ο Price μιλούν για το σχεδιασμό του παιχνιδιού, όπως επίσης για το πως δημιουργούν τα pipelines για την παραγωγή. Ανάμεσα σε αυτά, μιλούν για άλλα ενδιαφέροντα θέματα, εφόσον γουστάρετε την behind-the-scenes εμπειρία μιας παραγωγής παιχνιδιού. Υπήρξαν επίσης κάποια σχόλια για το The Last of Us: Part II, το οποίο βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή σύγχυση. Τέλος, σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στην PSX 2017, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα πραγματικό gameplay στην Ε3 2018.

Ποια η άποψη σας για το The Last Of Us; Σας καλύπτουν μέχρι στιγμής τα λόγια του Drunkmann. Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
To μεγαλύτερο Τουρνουά Esports της Κύπρου είναι γεγονός!