Πώς να προγραμματίσετε εκ νέου το κουμπί Bixby στα Samsung Galaxy S8, S9, S10, Note 8 ή Note 9.

Η  Samsung κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Bixby για τα smartphone της Galaxy S8, S9, S10, Note 8 και Note 9.

Πλέον, μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Bixby για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε σχεδόν εφαρμογή, όπως η κάμερα, το Twitter, το Gmail, οι Χάρτες Google.

Δυστυχώς όμως, η Samsung εμποδίζει τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε  για τον βοηθό Google ή άλλους βοηθούς, όπως η Cortana της Microsoft ή η Alexa του Amazon. Για αυτό, θα πρέπει να βασιστείτε σε επιπλέον εφαρμογές .

Παρακάτω  μπορείτε να δείτε τα βήματα ώστε να επαναπρογραμματίσετε το κουμπί Bixby:

  • Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Bixby Voice είναι ενημερωμένη. Μπορείτε να ελέγξετε στην ενότητα ρυθμίσεων της ίδιας της εφαρμογής ή μέσω του Galaxy Apps της Samsung. Θα πρέπει να είστε στην έκδοση τουλάχιστον του 1.04.18 για να μπορείτε να συνεχίσετε.
  • Ξεκινήστε τη λειτουργία Bixby Voice και πατήστε τις τρεις κάθετες κουκκίδες στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Bixby key και πατήστε για να ανοίξετε τις επιλογές διαμόρφωσης.
  • Εδώ έχετε την επιλογή να ορίσετε το key για να ανοίξετε το Bixby σε ένα πάτημα και μια δευτερεύουσα λειτουργία στο διπλό πάτημα. Επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε και, στη συνέχεια, πατήστε τη δευτερεύουσα λειτουργία για να επιλέξετε την εφαρμογή που θα ξεκινήσει.

Ας ελπίσουμε ότι η Samsung θα βελτιώσει το Bixby περισσότερο στο μέλλον και θα επιτρέψει την εγγενή υποστήριξη του Google Assistant.

Αλλά για την ώρα , το Bixby είναι ελαφρώς πιο λειτουργικό από πριν.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Once Upon A Time – Season One Review