Πως ένα Bug έγινε Weapon στο Outer Worlds

Η Obsidian Entertainment έχει καταφέρει και να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της τον τελευταίο καιρό, μία με την κυκλοφορία του τελευταίου παιχνιδιού της στο PC αποκλειστικά μέσω του Epic Game Store, μία με την εξαγορά της από της Microsoft και φυσικά με τον πολύ ενδιαφέρον RPG τίτλο της καθαυτόν, το Outer Worlds,  που έρχεται τoν αύγουστο του 2019.

Κατά την διάρκεια του PAX East 2019, οι προσκεκλημένοι είδαν νέο Gameplay από το Outer Worlds και σε κάποιο σημείο της παρουσίασης ένα νέο όπλο παρουσιάστηκε. Το Mandibular Rearranger (Mandibular είναι η κάτω γνάθος) δεν είναι ένα συνηθισμένο Melee όπλο. Σαν Science όπλο έχει κάποιες παρανέργειες πέρα από τη δυνατότητα να ακινητοποιεί τους εχθρούς. Αν μεταφράσουμε το όνομα του θα μπορέσουμε να μαντέψουμε τι κάνει. Mandibular Rearranger = επαναδιαμόρφωση της κάτω γνάθου. Κάθε χτύπημα από αυτό το όπλο παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αντιπάλου με ιδιαίτερα αστεία αποτελέσματα.

Πως όμως προέκυψε αυτό; Ήταν ηθελημένο; Η Obsidian παραδέχτηκε ότι σε κάποιο Build του Outer Worlds ειχαν βρει κάποιο Bug που παραμόρφωνε τα πρόσωπα και τους έκανε να γελάνε. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μετατρέψουν το Bug αυτό σε όπλο; Δείτε τα αποτελέσματα έπειτα από 4 διαφορετικά Hits παρακάτω:

Δείτε το επίσης σε real time στο βίντεο που ακολουθεί στο 14:30 και γελάστε,  με την επιφύλαξη όμως ότι το συγκεκριμένο Build δεν είναι καλογυαλισμένο.

Το Outer Words θα πρέπει να το αναμένουμε τον αύγουστο του 2019. Πως σας φαίνεται;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Yakuza 0