Πολύ πιθανή η next-gen κυκλοφορία του The Elder Scrolls 6

Όπως φάνηκαν στα μάτια πολλών gamers, η ανακοίνωση του The Elder Scrolls 6 κατά τη διάρκεια του showcase της Bethesda στη φετινή E3 2018 αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, μιας και οι περισσότεροι περίμεναν την ανακοίνωση του το επόμενο έτος. Φυσικά, το fantasy-RPG παιχνίδι απέχει πολύ από την επίσημη κυκλοφορία του, οιωνός ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει την άποψη αρκετών για μια πιθανή κυκλοφορία σε next-gen κονσόλες.

Σύμφωνα με τον Matt Firor, director για την Zenimax Online Studios, υπάρχει μεγάλο χρονικό χάσμα ανάμεσα στο The Elder Scrolls 6 και σε πιο ”χειροπιαστά” συμπεράσματα. Χαρακτηριστικά, δηλώνει: “Δεν ξέρω καν πως θα είναι ο κόσμος όταν βγει το παιχνίδι, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρξει μια next gen εποχή κονσόλας. Ποιος ξέρει; Ξέρω όμως ότι είμαστε ”free” για πολύ καιρό ακόμη.”

Παρόλο που το The Elder Scrolls 6 ενδέχεται να συναντήσει απευθείας την επόμενη γενιά hardware, η Bethesda αποζημιώνει την αναμονή για το fantasy-RPG με παιχνίδια όπως το Fallout 76 και το μυστηριώδες Starfield. Μιλώντας για το τελευταίο, η εκδότρια εταιρεία και ο developer δεν έχουν ακόμη καθορίσει την ετοιμότητα του Starfield, γεγονός το οποίο πιθανόν τοποθετεί και τον συγκεκριμένο τίτλο στις υποψήφιες, next-gen κυκλοφορίες της εταιρείας.

Φυσικά, οι fans του The Elder Scrolls 6 πρέπει να δείξουν ένα οικείο πρόσωπο στο θέμα της αναμονής, δεδομένου ότι η Bethesda δείχνει την απαραίτητη επιμέλεια πάνω στο pre-production τομέα, μια και έχει ήδη τονίσει ότι το στήσιμο του παιχνιδιού έχει κανονιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πότε θα μπορέσουμε να δούμε το πρώτο επίσημο footage για το TES6.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
31 Μαΐου το Blood and Wine του Witcher 3