Πόλεμος υπογραφών και αναφορών σχετικά με το licence του Star Wars

Όσο περνάει ο καιρός, ο κλοιός στενεύει για την EA. Ολοένα και περισσότεροι fans ή gamers αντιτίθενται στη πολιτική των games που ασκεί η εταιρεία τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι ανακλήσεις παιχνιδιών δεν υφίστανται ποτέ στη βιομηχανία των games, αλλά όταν ακούς 80.000 ανθρώπους να μαζεύουν υπογραφές για να δείξουν ότι θέλουν την απομάκρυνση του Star Wars από την Electronic Arts, είναι ξεκάθαρο πως οι καταναλωτές θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μετά το φιάσκο με τα microtransactions για το Star Wars Battlefront II, η σχέση της EA με τους καταναλωτές της έγινε πιο ξινή τους τελευταίους μήνες. Και αυτό δεν λέει να αλλάξει. Φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα και στη beta του UFC 3.

Ας δούμε τι αναφέρει η αναφορά:

”Η EA διατηρεί το licence του Star Wars τα τελευταία 4 χρόνια και μέσα σε αυτό τον καιρό έχει αποδείξει στους καταναλωτές της ότι δεν δίνει σημασία στο gameplay ή στο περιεχόμενο, αλλά στην κυκλοφορία ενός παιχνιδιού που μπορεί να στραγγίξει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τους καταναλωτές”.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτήν την πολιτική; Ποιά η άποψη σας για την EA; Συμφωνείτε με την συγκεκριμένη αναφορά? Αφήστε τα σχόλια σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Παίξτε διαδικτυακά όλα τα παλιά αγαπημένα παιχνίδια του Gameboy