Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Νέα χαρακτηριστικά για τα Pokemon Sword and Shield

hype hype hype!!

Kατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, αποκαλύφθηκαν τρία νέα χαρακτηριστικά και δύο νέοι Pokemon για το Pokemon Sword and Shield.

Το πρώτο χαρακτηριστικό είναι η εμφάνιση και προσαρμογή του κεντρικού χαρακτήρα. Οι εκπαιδευτές Pokemon θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα εξωτερικά ρούχα, τα γάντια, να αλλάξουν το στυλ των μαλλιών τους, να χρησιμοποιήσουν make-up και πολλά άλλα!

Το δεύτερο χαρακτηριστικά είναι το Pokemon Camp όπου θα επιτρέπει στους εκπαιδευτές να κατασκηνώσουν μέχρι και τέσσερις παίκτες μαζί για να χτίσουν φιλίες με τα Pokemon και επίσης να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στη μάχη.

Το επόμενο είναι το μαγείρεμα. Οι εκπαιδευτές Pokemon θα είναι σε θέση να μαγειρεύουν διαφορετικούς τύπους Curry Rice ανάλογα με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται. Με πάνω από 100 συνταγές, οι εκπαιδευτές θα έχουν πολλά να μαγειρέψουν για να γεμίσουν το Curry Dex.

Όσο για τα νεότερα Pokemon, το ένα είναι το Polteageist τύπου Ghost και το Cramorant που είναι ένα Pokemon τύπου Flying και Water και έχει μια αποκλειστική δυνατότητα που ονομάζεται Gulp Missle.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!