Ποιοι εργάζονται στο νέο Haven Studio του Playstation

Σίγουρα μια μεγάλη ανακοίνωση των τελευταίων ωρών ήταν και η αγορά του Haven Studio από την Sony. To Studio όπως ξέρουμε ηγείται από την Jade Raymond. Έχοντας περάσει από την Google και από την Ubisoft δήλωσε στον εισαγωγικό της πρόλογο πως είναι ανυπόμονη στο να συγκεντρωθεί στα videogames σε ένα “μέρος” όπου μπορούν να εξασκήσουν και να πειραματιστούν σε νέα project δίχως περιορισμούς και εμπόδια.

Mέχρι στιγμής η Haven Studio αποτελείται από άτομα τα οποία έχουν ακολουθήσει  την Jade Raymond από την Google. Επίσης στο Studio συν ιδρυτής είναι και η  Paola Jouyaux όπου ήταν Senior Producer σε project όπως το Child of Light Watch Dogs και Far Cry Primal. Tην ομάδα πλαισιώνει και ο Leon O’Reilly ο οποίος ήταν Technical Director στην Ubisoft EA αλλά και Google. Ως νέος προσλαμβανόμενος είναι και ο Daniel Drapeau όπου μεταπήδησε από την Ubisoft Montreal για να εργαστεί ως Game Director.

Mέχρι στιγμής όπως καταλαβαίνουμε όλοι το Studio βρίσκεται σε φάση σύνθεσης και προφανώς θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Μένει να δούμε με ενδιαφέρον μελλοντικές ανακοινώσεις όπου θα δούμε και νέα αποκλειστικά παιχνίδια από το νεοσύστατο Studio.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Τα promotion artworks του Ant-Man & Wasp βγήκαν στην δημοσιότητα