Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Πλησιάζει η ώρα του Gran Turismo 7 (;)

Ένα από τα μεγαλύτερα franchises της Sony, το Gran Turismo, φαίνεται ότι είναι έτοιμο να επανακυκλοφορήσει, αφού πλέον η Polyphony Digital φανερά ετοιμάζει και το 7ο “μέλος” της οικογένειας.

Αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε αν λάβουμε υπόψην το γεγονός ότι η εταιρεία έχει αρχίσει να βγάζει αγγελίες για θέσεις προκειμένου να προσλάβει άτομα για το παιχνίδι. Οι θέσεις είναι οι εξής: AI Engineer, Online Engineer, Graphics Engineer, Game Engine Development Engineers, Game Script Engineers, Sound Development Engineer, Data Engineer, Test Build Engineer, Pipeline Tool Development Engineer, Mobile Application Engineer, In-House Tool Development Engineer, Vehicle Simulation Development Engineer and Physics Engine Development Engineer.

H Polyphony δουλεύει πυρετωδώς επάνω στο παιχνίδι και από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει και η ανακοίνωσή του, αφού σε λίγο καιρό έχουμε το Tokyo Gaming Show και η Sony τυχαίνει να έχει συνέντευξη τύπου, όπως πάντα στην Ιαπωνία, οπότε λογικά κάτι θα μάθουμε. Εσείς περιμένετε με ανυπομονησία το Gran Turismo 7;

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!